Göksun Afşin arasında Kanlıkavak mahallesinde bulunan Petrol istasyonu gelip geçenlerin durup nefeslenmek için uğrak yeri haline geldi.
Türkiye Petrolleri Bayiliğini bulunduran Petrol İstasyonunda her daim ücretsiz çay bulunurken güler yüzlü personeller sayesinde her gelen misafir güler yüzle karşılanıp çay ikramında bulunuluyor.
Ayrıca Petrol İstasyonun etrafına yapılan Doğal çiçeklikler ve dikilen çiçekler de resim çektirmek isteyenler için sıkça tercih ediliyor.
Petrol İstasyonu sahibi Selahattin Elbistanlı ağabey ile ayak üstü biz de muhabbet ettik.
Kesilmiş Ardıç Ağaçlarını oyarak çiçeklikler yaptım ve gelen misafirlerimiz için içerisine çiçekler diktik. Misafirlerimiz gelip geçerken dinlenmek amaçlı burada duruyor ve çaylarını içip çiçeklerin yanında resim çektiriyorlar dedi.
İşini aşkla ve severek yapan Selahattin ağabeye yoldan gelip geçen tüm yolcular adına teşekkür ederiz.






Göksun Hafızlık Kız Kur’an Kursu Öğrencilerine Darende Gezisi.








Göksun Hafızlık Kız Kur’an Kursu Öğrencilerine Darende Gezisi.
Büyükşehir’den Pazarcık Kızkapanlı’nın Sosyal Tesisinde Çevre Düzenlemesi.
Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/21 Temmuz 2026 Salı
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/17 Temmuz 2026 Cuma
Büyükşehir, Türkoğlu Derebaşı Sokak’ta Sıcak Asfalt Serimine Başladı.