Kahramanmaraş Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Niyazi Saygıner, Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kavşut Mahalle Muhtarımız İsa Aksoy ile Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Göksun Belediyesini ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, ilçemizde arı yetiştiriciliğinin geliştirilmesi, üreticilerimizin desteklenmesi ve arıcılık faaliyetlerine yönelik yeni projelerin hayata geçirilmesi konularında kapsamlı ve verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Selim Cüce, yaptığı açıklamada, Göksun Belediyesi olarak, tarımsal üretimi artırmaya, yerel üreticilerimizi desteklemeye ve ilçemizin ekonomik gelişimine katkı sunacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Göksun’umuzun bereketli topraklarında üretimi, emeği ve alın terini desteklemeyi sürdüreceğiz dedi.







Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/17 Haziran 2026 Çarşamba
Büyükşehir’den Göksun’da Ulaşım Atağı; Grup Yolları Yenileniyor, Yeni Arterler Açılıyor.
Goksun Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü Gönüllü Öğrencileri Temizlik İçin Sahada.