GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun KYK Öğrencilerinden Kuzey İlçeler gezisi!

Göksun KYK Öğrencilerinden Kuzey İlçeler gezisi!
796 views
11 Kasım 2018 - 9:37

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Göksun Kız Yurdu Müdürlüğü tarafından öğrencilere Kuzey İlçeler Gezisi düzenlendi.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Göksun Kız Yurdu Müdürlüğü tarafından Sosyo-Kültürel ve Eğitim faaliyetleri çerçevesinde Afşin,Elbistan ve Ekinözü İlçelerine gezi düzenlendi.

Azime Uçar’ın kafile Başkanlığı yaptığı Kuzey İlçeler Gezi programı ilk olarak Afşin’de bulunan Eshab-ı Kehf Külliyesine yapıldı.Toplamda 37 Öğrencinin yer aldığı gezide öğrenciler Eshab-ı Kehf Külliyesini Rehber eşliğinde gezerek Kur’an-ı Kerimde Kehf suresinde anlatılan kıssayı dinlediler.

Burada yaklaşık 1,5 saat kalan öğrenciler Külliyenin Mağara,Ribat,Kervansaray,Bayan Mescidi,Minnet Çelebi Mescidi,Çile Odaları gibi bölümlerini gezdiler.

Külliye önünde Hatıra fotoğrafı çektiren Göksun KYK öğrencileri buradan Ekinözü’ne geçtiler.

Kahramanmaraş’ın Acı Suyu ile ünlü tek İlçesi Ekinözü’nde Acı Suyun tadına bakan öğrenciler Ekinözü İlçesini gezdiler.

Öğleden sonra Elbistan İlçesine geçen Göksun KYK Öğrencileri Kahramanmaraş’ın en büyük İlçesi Elbistan’ı gezdiler.Pınarbaşı Mesire alanına giden öğrenciler burada Doğal güzelliği doyasıya yaşadılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.