Cumhuriyetimizin 102. yılı, Göksun’da büyük bir coşku ve gururla kutlandı. Kutlama programı, İlçe Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç’ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Programın ikinci bölümü ise Yusuf Bayram Demirci Futbol Sahası’nda gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Kaymakam Mustafa Emre Kılıç, Garnizon Komutanı İkmal Yüzbaşı Ömer Demir ve Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, öğrencilerin, öğretmenlerin ve vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar.
Kaymakam Mustafa Emre Kılıç, günün anlam ve önemine dair konuşmasını yaptı. Ardından öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları, şiir dinletileri ve çeşitli gösteriler izleyenlerden büyük alkış aldı. Kutlama programı, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve tören geçişiyle sona erdi.
Törene; Kaymakam Mustafa Emre Kılıç, Garnizon Komutanı İkmal Yüzbaşı Ömer Demir, Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, Cumhuriyet Savcısı Rehber Tangüner, kamu kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.













Göksun Belediyesi’nden İnşaatlara Sıkı Denetim!
Göksun Belediyesi’nden İnşaatlara Sıkı Denetim!
Gönüllere Dokunan Hizmet: “Mobil Berber” Hizmeti Başladı.
Göksun MYO’da KPSS Kariyer Semineri düzenlendi.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/18 Kasım 2025 Salı
Gümüşkaya Mağarası’nda içerisinde bulunan sarkıklar dikkat çekiyor.
Andırın’a Ulaşımı 20 Kilometre Kısaltan Arterde Son Çalışmalar Yapılıyor.
Millî Eğitim Müdürlerinden Başkan Cüce’ye Ziyaret.