18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. yılı etkinlikleri, Göksun’da düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.
Tören, Göksun Anadolu Lisesi bahçesindeki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Okunan İstiklar Marşının arından Çelenk sunumuyla son buldu.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından, İstiklal Marşı okundu ve çelenk sunumuyla tören sona erdi. Etkinlikler, Göksun Kültür Merkezi’nde çeşitli programlarla devam etti.
Törene; İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Duman,Garnizon komutan Vekili Hv.Svn.Kur.Alb. Ercan KARAMAN,Belediye Başkanı Selim Cüce,İlçe Protokol Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Yönetimi ve üyeleri, kamu kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.











Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/05 Aralık 2025 Cuma
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/05 Aralık 2025 Cuma
Göksun’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Düzenlendi.
Bir Başka Orkestra’dan Engelleri Aşan Konser.
Onikişubat Belediyesi’nden 17 kırsal mahallede 26 farklı noktada yoğun hizmet mesaisi.
Barista eğitim alacak öğrenciler, KahveON2’de çalışma imkanı bulacak.
Engelli Bireylerden Yetkililere Yürekten Bir Çağrı!