Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Reklam

Çanakkale Şehitleri Göksun’da yad edildi.

Reklam
484983699_122184030800262807_8324855060250192221_nyuı
Reklam

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yılı etkinlikleri, Göksun’da düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.
Tören, Göksun Anadolu Lisesi bahçesindeki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Okunan İstiklar Marşının arından Çelenk sunumuyla son buldu.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından, İstiklal Marşı okundu ve çelenk sunumuyla tören sona erdi. Etkinlikler, Göksun Kültür Merkezi’nde çeşitli programlarla devam etti.
Törene; İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Duman,Garnizon komutan Vekili Hv.Svn.Kur.Alb. Ercan KARAMAN,Belediye Başkanı Selim Cüce,İlçe Protokol Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Yönetimi ve üyeleri, kamu kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?