GÖKSUN HABER MERKEZİ


Babasını Balta ile öldüren genç tutuklandı.

Babasını Balta ile öldüren genç tutuklandı.
568 views
21 Aralık 2023 - 12:41

Jandarma ekipleri Andırın’a bağlı Geben Mahallesinde önce ki gün yaşanan şüpheli ölümü aydınlattı.

Konuya ilişkin Jandarma Komutanlığından kamuoyu açıklaması yapıldı. Açıklamada şu bilgiler yer aldı;

“Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı tarafından 19.12.2023 tarihinde Geben Mahallesi’nde meydana gelen şüpheli ölümlü olayın aydınlatılması kapsamında maktulün yakınları ile yapılan mülakat ve evinde yapılan kontrollerde yiyecek maddelerinde ve şırınga içerisinde zirai ilaç zehri bulunması üzerine; maktulün oğlu olan ve olay günü maktulle evde yalnız bulunan H.B.(E-14) isimli çocuk üzerinde kuvvetli şüphelerin oluşması nedeniyle, 20.12.2023 tarihinde saat 04.30 sıralarında H.B. isimli çocuk Cumhuriyet Savcısının bilgisi dâhilinde evinden alınarak mülakat yapılmış, mülakat esnasında babası A.B.(E-58)’nin kendisine hakaret ve küfürler ettiği, kızgın demirle kendisini döveceğinden ötürü balta ile kafatasına 2 defa vurmak suretiyle öldürdüğünü itiraf etmiştir. Olayda kullanılan suç aleti balta evin yaklaşık 400 metre ilerisinde çöp konteynerin içinde bulunmuştur. Olayla ilgili adli tahkikata başlanılmış, H.B. tutuklanarak Türkoğlu 2 No.lu L tipi K.C.İ.K.na teslim edilmiştir”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.