GÖKSUN HABER MERKEZİ


Bağımsız Aday Sabancı; “İkinci Ofisim Kahramanmaraş’ta olacak”

Bağımsız Aday Sabancı; “İkinci Ofisim Kahramanmaraş’ta olacak”
119 views
15 Nisan 2023 - 8:23

Kahramanmaraş’ın sevilen ve sayılan isimlerinden Mehmet Sabancı 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıkladı. Adaylık açıklamasının ardından halkın içerisine inen ve Halkın büyük teveccühü ile karşılaşan Sabancı; Rabbim nasip eder Milletvekili olursam ikinci ofisim Kahramanmaraş’ta olacak. Hemşehrilerimizle burada buluşacağız dedi.

Adaylık açıklamasında yoğun bir katılım yaşanan 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Sabancı, Halkın sevgisini arkasına alarak çıktığı yolda program ve etkinliklerini sürdürüyor. Her katıldığı programda sevgi seliyle karşılanan Sabancı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil etmenin yanı sıra Kahramanmaraşlıların Mecliste ki en güçlü sesi ve soluğu olmak için çalışıyor.

Göksun Haber Merkezi aracılığı ile Kahramanmaraşlılara seslenen Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Sabancı; Aziz Kahramanmaraşlım.  Bir kardeşiniz, abiniz, amcanız olarak bu ömrümü sizinle birlikte yaşadım. Yüce Allah (cc) Milletvekilliğini de lütfeder görev nasip ederse Mecliste Genel Kurul olmadığı günler de Kahramanmaraş’ta açacağım Milletvekilliği bürosunda sizlerin Ankara’ya gitmeden gerek Ankara’da ki gerekse Kahramanmaraş’ta ki meselelerinizi buradan takip etmek, dolayısıyla yine sizinle beraber gülmek ve de ağlamak tüm zamanlarda birlikte olmak, istişareler ederek Kahraman şehrimi birlikte yönetmek üzere emrinizde ve hizmetinizde olacağım dedi.

Sabancı, akın akın katılımların yaşandığı Seçim süreci programlarına aralıksız devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.