GÖKSUN HABER MERKEZİ


Başkan Arslan, Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Başkan Arslan, Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
119 views
28 Mart 2023 - 9:07

Büyük Birlik Partisi (BBP) Göksun İlçe Başkanlığı görevini yürüten İş Adamı Ahmet Arslan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Arslan, başvurusunu Ankara’da sundu.

Siyasi tecrübe ve deneyimiyle Göksun İlçemize hizmet eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Göksun İlçe Başkanı Ahmet Arslan, 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için müracaatını yaptı. Arslan, Göksun Haber Merkezine yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’ımızı TBMM çatısı altında daha güçlü temsil edebilmek için aday adayı oldum dedi.

Ahmet Arslan Kimdir?

Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesine bağlı Esenköy Mahallesinden olan Ahmet Arslan, İlkokulu Esenköy’de Orta ve Lise tahsilini Kahramanmaraş Sütçü İmam Lisesinde tamamladı.Evli ve Üç çocuk babasıdır. 

İş Dünyasının da yakından tanıdığı isim olan Arslan, Büyük Birlik Partisi Göksun İlçe Başkanlığı görevini sürdürmekteydi.

Hayırlı olsun. 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.