GÖKSUN HABER MERKEZİ


BAŞKAN AYDIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI.

BAŞKAN AYDIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI.
146 views
11 Mart 2024 - 7:02
8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Göksun Kadın Aile Çocuk ve Engelliler Politika Başkanlığı tarafından Belediyemiz Kültür Merkezinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı düzenlendi.
Programa Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Vahit Demiröz, MHP Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Nar, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP Göksun İlçe Başkanı Emre Çiçek, AK Parti Göksun Kadın Kolları Başkanı Sibel Türkmen, MHP Göksun Kadın Kolları Başkanı Selma Koca, MHP Göksun Ülkü Ocakları Başkanı Batuhan Kuş, Parti Teşkilat Üyeleri ve davetliler katıldı.
Programda MHP İlçe Başkanı Çiçek ve MHP Kadın Kolları Başkanı Koca’nın açılış konuşmalarının ardından Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Aydın konuşmasında şunları ifade etti;
“Bizler ‘Cennet Anaların Ayakları Altındadır’ sözünün anlamını çok iyi bilmekteyiz. Kadınlar, annemiz, eşimiz, kardeşimiz ya da meslektaşımız olarak her zaman en çok saygıya ve sevgiye layık olan, toplumumuzun en önemli bireyleridir. Bir toplumda kadın ne kadar güçlü olursa, o toplum da o kadar güçlü olur. Bizler de kadınlarımızın anne olarak, eş olarak, mesleğini icra eden üreten bireyler olarak toplumumuzda her zaman hak ettiği yerde olması için, hep birlikte elimizden gelen çabayı gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Diyerek tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.
Program müzik dinletisi ve 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel video gösterimleri ile son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.