GÖKSUN HABER MERKEZİ


BAŞKAN AYDIN “İÇİMİZDEN BİRİ” İSİMLİ PROGRAMA KATILDI.

BAŞKAN AYDIN “İÇİMİZDEN BİRİ” İSİMLİ PROGRAMA KATILDI.
187 views
21 Aralık 2023 - 12:48
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın Göksun Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen, “İçimizden Biri” isimli programa katılarak, Öğrenciler, Öğretmenler ve Okul İdarecileri ile bir araya geldi.
Göksun İmam Hatip Lisesinin ilk mezunlarından olan Başkan Aydın, öğrencilerle sohbet ederek bir imam hatipli olmanın önemine değindi.
Kendi dönemi ile eğitim-öğretim ve diğer alanlarda ülkemizin geldiği noktayı yaşadıkları ile anlatan Başkan Aydın, “Sevgili öğrenciler unutmayın ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bir imam hatipli. Bu gün ülkemizi yöneten en üst devlet adamı imam hatipli ise sizde gelecekte bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olan önemli makamlara gelebilirsiniz. İdeallerinizi ve hayallerinizi buna göre şekillendirin” dedi.
İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Aydın, göreve geldiği dönem içerisinde ilçemizde gerçekleştirdiği projeler ve hizmetler hakkında da bilgiler verdi.
Başkan Aydın, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.