GÖKSUN HABER MERKEZİ


Başkan Aydın’dan Yayla Göksun Gazetesine ziyaret!

Başkan Aydın’dan Yayla Göksun Gazetesine ziyaret!
280 views
12 Ocak 2021 - 6:11

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Yayla Göksun Gazetesini ziyaret etti.
Ziyaretinde Yayla Göksun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nuh Zafer Ural ve Muhabiri Adem Kişi ile bir süre sohbet eden Başkan Aydın, çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Aydın, 2019 yılında vefat eden Aksu TV ve Yayla Göksun Gazetesi Muhabiri Ali Fatih Aydın’ın medya alanında yürüttüğü çalışmalar ile ilçemize önemli katkıları bulunan memleket sevdalısı bir gazeteci olduğunu söyledi. Başkan Aydın, Ali Fatih Aydın’a bir kez daha Allah’tan rahmet diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.