GÖKSUN HABER MERKEZİ


Başkan Aydın,Gazetecilerle bir araya geldi.

Başkan Aydın,Gazetecilerle bir araya geldi.
79 views
11 Ocak 2023 - 7:40
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçemizde faaliyet gösteren gazeteciler ile kahvaltı programda bir araya geldi.
Başkan Aydın, Yayla Göksun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zafer Ural, Muhabir Adem Kişi ve Göksun FM Radyo İmtiyaz Sahibi Halil Boyraz ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.
Tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutlaya Başkan Aydın, Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen proje ve hizmetlerin kamuoyuna duyurulması ve ilçemizin tanıtımına sağlamış oldukları katkılardan dolayı Ural, Boyraz ve Kişi’ye Teşekkür Belgesi verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.