Kayseri’de faaliyetlerine devam eden Kahramanmaraşlılar Derneği, hemşerilerini bölgede yaşayan ozan ve aşıklarla buluşturduğu özel bir gece düzenlendi. Bir çok yörenin aşıklarının katıldığı gecede söylenen türkülerle kültür mozaiği oluşturdu. Göksun Belediye başkanı Selim Cüce, Dernek Başkanı Mehmet Topal ve Aşık Gulfani birer konuşma yaparak katılımcılara iyi eğlenceler dilediler.
Çeşitli ikramların yapıldığı gecede Göksun Elması da ikram edildi.
Başkan cüce ise katılımcıları selamlamasının ardından tüm gayretlerinin ilçemizin ülkemizin birlik ve beraberliği için olduğunu vurguladı. Göksunlu hemşerileri ve sazıyla sözüyle toplantıya renk katan aşıklar ve ozanlarla buluşturduğu için dernek başkanı Mehmet Topal başta olmak üzere emek veren herkese teşekkür etti.
Düzenlene geceye Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Mehmet Topal, Kıbrısta faaliyetlerine devam eden Kahramanmaraşlılar Edeler Dernek Başkanı Hacı Ahmet Koçkat, İş insanları Mehmet İnce, Bekir Söyler ve İsmail Aman ile çok sayıda vatandaş katıldı.











Bilimi Sahaya Taşıyan Akademisyen Prof. Dr. Çağrı Özgür Özkan’a Çalıştay Plaketi.
Bilimi Sahaya Taşıyan Akademisyen Prof. Dr. Çağrı Özgür Özkan’a Çalıştay Plaketi.
Göksun’da Öğrenciler Yarıyıl Karnelerini Büyük Heyecanla Aldı.
Göksun’da Hafta Sonu Nöbetçi Eczaneler/17-18 Ocak 2026
Büyükşehir’in Kırsalda Karla Mücadelesi Kesintisiz Sürüyor.
Göksun’da Deprem!
Başkan Toptaş’a karne programında miniklerden doğum günü sürprizi.
Büyükşehir Sahada; Karla Mücadelede Tam Kadro Mesai.