GÖKSUN HABER MERKEZİ


Başkan Duman; “Göksun Esnaf ve Sanatkarımızın her daim yanında olduk”

Başkan Duman; “Göksun Esnaf ve Sanatkarımızın her daim yanında olduk”
147 views
14 Aralık 2023 - 6:03

Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman, Göksun Haber Merkezine yaptığı açıklamada, Deprem sonrasında kurulan Konteyner Çarşılarla esnafımızın yaralarının bir nebze de olsa sarıldığını ifade etti.

Göksun Haber Merkezini makamında kabul eden Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman, Öncelikle 6 Şubat Depremlerinde vefat eden esnaflarımıza Allah (cc)’tan rahmet, hayatta olanlara da sağlık sıhhat ve afiyet diliyoruz. Rabbin inşallah Asrın felaketi dediğimiz böyle afetleri bir daha göstermez. Böyle acıları inşaallah bir daha yaşamayız. Yaşamamak için de afetlere yönelik önlemleri ve eğitimleri almamız gerekiyor dedi.

Yaşanan Deprem felaketinin ardından elimizden geldiği kadar esnafımızın yanında olmaya, onların sorunlarını bir üst makamlara iletmeye gayret gösterdik.  Bu gayretlerimiz neticesinde Kaymakamlığımız ve Belediyemizin de destekleriyle toplamda 87 adet Konteyner iş yeri Göksun esnaf ve sanatkarımıza teslim edildi diyen Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman,Bu 87 Konteynerimizin 40 adetini Çarşı merkezinde, 5 Adetini Yantepe Yaşam alanında,7 Tanesini de iş yeri yıkılmış ancak yeri müsait olan esnaflarımızın yerlerinde kuruldu. Deprem sonrası kırsal mahallelerde Konteyner iş yeri tahsis eden ilk Oda Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Bunun gururunu yaşamaktayız. Kırsal mahallelerimizde toplamda 35 esnafımıza Konteyner iş yeri teslim ettik. Ayrıca Dünya Bankası ve Çekoslavakya destekli 20 Bin Tl’de hibe aldık ve esnaflarımıza dağıtımını gerçekleştirdik. Bu bağlamda bize her türlü desteği veren Koordinatör Valimiz Ekrem Canalp beye,Kaymakamlarımıza,Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Göksun Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman,  Esnaf ve Sanatkarlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz dedi.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN