GÖKSUN HABER MERKEZİ


Başkan İrfan Orhan Duman; “KOSGEB’den faydalanmak isteyen Esnaflarımız için çalışıyoruz”

Başkan İrfan Orhan Duman; “KOSGEB’den faydalanmak isteyen Esnaflarımız için çalışıyoruz”
280 views
13 Aralık 2023 - 5:44

Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman, Göksun Haber Merkezine yaptığı açıklamada, Deprem Bölgesine özel esnaf ve sanatkarımız için Devletimizin sağladığı KOSGEB kredisi işlemlerini mesai kavramı gözetmeksizin yaptıklarını belirterek Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnafımızın işlemlerinin bir an önce tamamlanması için çalıştıklarını belirtti.

Göksun Haber Merkezine konuşan Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman, 4 İl ve 2 İlçede uygulanan Kredinin esnaf ve sanatkarımız için cansuyu olduğunu dile getiren Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman, esnaf ve sanatkara çağrıda bulunarak 2 yıl ödemesiz ve faizsiz olan bu krediden faydalanmaya davet etti.

Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak her daim esnafımızın yanındayız diyen Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman, Kredi başvurularının bir an önce yapılması ve esnafımızın faydalanması için Oda olarak Öğle arasında ve hafta sonlarında da çalışarak esnafa olağanüstü hizmet verdiklerini belirtti.

Tüm esnaflarımızın bu Krediden faydalanmasını istiyoruz diyen Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman, Odamıza gelsinler veya telefonla arayıp detayları sorsunlar. Odamız KOSGEB Kredisi için sürekli açık ve esnafımızın emrindedir dedi.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN