GÖKSUN HABER MERKEZİ


Başkan Toptaş; Onikişubat’ımız için büyük bir mücadele vereceğiz.

Başkan Toptaş; Onikişubat’ımız için büyük bir mücadele vereceğiz.
102 views
16 Nisan 2024 - 14:39

Onikişubat Belediyesi’nde yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında konuşan Başkan Toptaş, “Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde meclisimizdeki tüm üyelerimizle Onikişubat’ımızın çok daha iyi bir hale gelmesi, özellikle deprem sorunlarının çok hızlı şekilde çözülmesi ve vatandaşlarımızın genel talepleri doğrultusunda eksikliklerin giderilmesi noktasında çok büyük bir mücadele vereceğiz” dedi.

31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Yerel Seçimleri kapsamında Onikişubat Belediye Başkanı olarak seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Hanifi Toptaş, yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı’na başkanlık yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan 2024 yılı Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda tüm meclis üyeleri tek tek söz alarak kendilerini tanıttı.

Akabinde söz alan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, yeni dönemin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, 5 yıl boyunca birlik, beraberlik ve uyum içerisinde Onikişubat’a hizmet edeceklerini söyledi.

Açılış ve yoklamanın ardından başkanvekilliği, katip üyeliği, encümen ve komisyon üyeliğine seçilecek isimler için kapalı oylama, açık tasnif yapıldı.

Meclis 1’inci ve 2’nci başkanvekili, kâtip üyeleri, encümen üyeleri ile İmar, Plan Bütçe, Hukuk, Tarım ve Çevre ihtisas komisyonları oluşturuldu.

Meclis Toplantısı, Başkan Toptaş’ın konuşmasının ardından tamamlandı.

“Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde Onikişubat’ımıza hizmet edeceğiz”

Başkan Hanifi Toptaş, meclis toplantısının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni dönemin ve alınan kararların hayırlı olmasını dileyerek, meclis üyelerini tebrik etti.

Birlik beraberlik ve uyum içerisinde Onikişubat’a hizmet edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı, “31 Mart’ta gerçekleştirdiğimiz Mahalli İdareler Seçimleri’nde vatandaşlarımız oylarını kullandılar ve bu neticede hem belediye başkanlarını hem meclis üyelerini hem de muhtarlarını belirlediler. Biz de bugün tüm meclis üyesi olarak seçilen arkadaşlarımızın katılımıyla Onikişubat Belediyemizin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımızda da şunu ifade etmiştim; bizler seçim kampanya döneminde hem bizler hem de diğer meclis üyesi arkadaşlarımız siyasi partilerimizin adaylarıydık. Mazbatamızı aldıktan sonra da hem bizler hem de meclis üyelerimiz tüm Onikişubat’ın Belediye Başkanı ve meclis üyeleriyiz. Bu doğrultuda ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bu doğrultuda ilk olarak Başkanlık Divanı’nın ve ihtisas komisyonlarının seçimini gerçekleştirdik. Meclis 1’inci ve 2’nci başkanvekilimizi, kâtip üyelerimizi, aynı zamanda encümen üyelerimizi ve ihtisas komisyonlarımızı belirledik. 5’er üyeden oluşan 5 farklı komisyon oluşturduk. İmar ve Plan Bütçe komisyonlarımız zorunluydu, ilave olarak hukuk, tarım ve çevre komisyonlarımızı belirledik. Meclis başkanlık divanımıza, kâtip üyelerimize, komisyon üyelerimize ve tüm meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah hayırlı hizmetlere vesile olmayı temenni ediyorum. Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde meclisimizdeki tüm üyelerimizle Onikişubat’ımızın çok daha iyi bir hale gelmesi, özellikle deprem sorunlarının çok hızlı şekilde çözülmesi ve vatandaşlarımızın genel talepleri doğrultusunda eksikliklerin giderilmesi noktasında çok büyük bir mücadele vereceğiz. Güzel bir meclis toplantısı oldu, tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.