GÖKSUN HABER MERKEZİ


Batman İl Emniyet Müdürlüğüne hemşehrimiz İbrahim Kaba atandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğüne hemşehrimiz İbrahim Kaba atandı.
230 views
01 Mayıs 2024 - 8:20

Göksunlu hemşehrimiz Köroğlu Kıraç’ın emekliye ayrılmasının ardından boşalan Batman İl Emniyet Müdürlüğü görevine 1. Sınıf Emniyet Müdürü hemşehrimiz İbrahim KABA atandı. KABA, görevine başladı.

İbrahim KABA Kimdir?

1969 yılında Kahramanmaraş ili Göksun ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş merkezde tamamladıktan sonra 1988 yılında girdiği Polis Akademisinden 1992 yılında mezun olarak Gaziantep ilinde Komiser Yardımcısı rütbesiyle göreve başlamıştır.

Gaziantep, Malatya, Hatay, Kayseri, Adıyaman Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli birimlerde görev yapmıştır. 2018 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında görevine devam ederken; 2024/66-500202 sayılı Cumhurbaşkanlığı onayı ile Batman İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın İbrahim KABA evli ve iki çocuk babasıdır.

Hemşehrimiz görevinde başarılar diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
ahmet demirMayıs 5, 2024 / 4:24 pmYanıtla

aşağıdaki konuların gündeme gelip çözüm üretilmesi dileğiyle iyi günler .

1- DEPREM Şehrimizdeki çalışmaların hızlanmasını istiyoruz.

2- YOLLAR ( Elbistan – Göksun Yolu, Kadirli –Andırın –Göksun yolu, Ekinözü-Ilıca- Kahramanmaraş yolu, Tanır- Sarız yolu, Andırın- Maraş yolu Körsülü köprüsü)

3- İSTİHDAM ( ilçelerimize küçük ,orta ölçekli fabrikalar kurularak yatırımlar yapılarak insanlara iş imkanı sağlanması)

4- TARIM , HAYVANCILIK VE ALABALIK ( bu sektörün sorunları çözülürse şehrimiz ekonomik olarak çok daha canlı hale gelecektir)

5- TURİZM (Eshabı-Kehf , Başkonuş ,Ilıca , Hançer Kanyonu, Elbistan Pınarbaşı,Ekinözü içmeler )

6- EĞİTİM ( Şehrimizin eğitim sorunları çözülmeli ve eğitim sıralamasında iyi yerlerde olmalıyız)

7- BÜYÜKŞEHİR ( Merkezden ilçelere ilçelerden merkeze günde en az iki defa belediye otobüs seferi olmaldır.)

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.