GÖKSUN HABER MERKEZİ


BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI.

BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI.
82 views
19 Ekim 2022 - 5:38
Her yıl farklı konularda Türkiye genelinde gerçekleştirilen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları, bu yıl Sağlıklı Düşünmek temasıyla ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin düzeyinde 4 farklı kategoride düzenlendi.
Göksun Belediyesinin ödül sponsoru olduğu, Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasına ilçemizden katılan vatandaşlarımıza ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen törende, ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin düzeyinde ilçe birincisi olan okuma şampiyonlarına ödüllerini verdi.
Yarışmada ikinci olanların ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar, üçüncülerin ödüllerini ise Kahramanmaraş Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Mehmet Pak verdi.
Bilgi ve Kültür Yarışmasında Dereceye Girenler;
Fatımatül Zehra İnce (Yetişkin)
Lise 1. Zeliha Çopur – Göksun Fen Lisesi
Lise 2. Medine Söyler – Göksun Fen Lisesi
Lise 3. Azra Bozdoğan – Göksun Fen Lisesi
Ortaokul 1. Mehtap Kara – Kanlıkavak Ortaokulu
Ortaokul 2. Feride Azra Gökçe – Turnabucağı Ortaokulu
Ortaokul 3. Neslihan Almalı – Yavuz Selim Ortaokulu
İlkokul 1. Şerife Çil – Tombak Şehit Osman Sarıca İlkoklu
İlkokul 2. Aslıhan İklime İnce – Atatürk İlkokulu
İlkokul 3. Yiğit Ceren – Atatürk İlkokulu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.