GÖKSUN HABER MERKEZİ


Büyük Birlik Partisi Göksun Belediye Başkan Adayı Ahmet Arslan oldu.

Büyük Birlik Partisi Göksun Belediye Başkan Adayı Ahmet Arslan oldu.
262 views
20 Şubat 2024 - 8:45

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara’da Aday tanıtım toplantısı düzenledi. Genel Başkan Mustafa Destici’nin katıldığı toplantıda Göksun Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Arslan ismi açıklandı.

Önce ki gün Ankara’da gerçekleştirilen Büyük Birlik Partisi (BBP) Aday Tanıtım Toplantısı coşkuyla yapıldı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katıldığı Aday Tanıtım Toplantısında Kahramanmaraş ve İlçelerinin adayları da tanıtıldı. BBP Göksun’da seçime tecrübeli siyasetçi Ahmet Arslan’ın adaylığında girecek.

Toplantıda sahneye çağrılan BBP Göksun Belediye Başkan Adayı Ahmet Arslan, Genel Başkan Mustafa Destici tarafından tebrik edilerek ismi açıklandı.

Hayırlı olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.