GÖKSUN HABER MERKEZİ


Büyükşehir, Andırın’da Yol Çalışmalarını Sürdürüyor.

Büyükşehir, Andırın’da Yol Çalışmalarını Sürdürüyor.
103 views
22 Haziran 2023 - 14:01

Büyükşehir Belediyesi, Andırın’da Efirağızlı, Darıovası, Tatarlı, Emirler, Gökgedik, Karapınar, Arıklar ve Kabaklar mahallelerine ulaşım sağlayan arterlerde yenileme, genişletme, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

Şehrin ulaşım altyapısını geliştirmek ve güçlendirmek için çalışmalarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Andırın’da da yol yenileme uygulamalarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca Efirağızlı, Darıovası ve Tatarlı mahallelerine ulaşım sağlayan yollarda gerçekleştirilen genişletme ve malzemeli bakım çalışmalarıyla yerleşim yerlerinin ulaşım konfor ve güvenliği artırıldı. Emirler, Gökgedik, Karapınar, Arıklar ve Kabaklar mahallelerine ulaşım sağlayan arterlerde ise deforme olan kısımlar sıcak asfaltla tamir ediliyor. Yollarda oluşan deforme alanların onarılmasıyla yerleşim yerlerinin ulaşım konforunun artırılması hedefleniyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, yerleşim yerlerinin ulaşım ağının güçlendirilmesi için yol yenileme çalışmalarının artarak devam ettiği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet demirHaziran 23, 2023 / 1:16 pmYanıtla

Kadirli-Andirin-Goksun yolunun son durumunu haber yapar mısınız lütfen Teşekkür ederiz

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.