GÖKSUN HABER MERKEZİ


Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülbül’den Göksun’a ziyaret.

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülbül’den Göksun’a ziyaret.
223 views
27 Kasım 2023 - 14:43

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde hizmet etmekteyken 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimleri için Ak Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Ahmet Bülbül, Göksun İlçesini ziyaret ederek Göksun Ak Parti Teşkilatıyla buluştu.

Bugün gerçeklen ziyarette Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülbül, Kahramanmaraş’ın 6 Şubat tarihinde yaşadığı Deprem felaketinde Göksun İlçemizde zarar görmüş hatta Büyük Depremlerin ardından başlayan artçı Depremlerde özellikle de Göksun ilçemizin kırsal kesimlerinde büyük hasarlar oluşmuştur. 31 Mart sonrası Büyükşehir imkanlarını da kullanarak şehrimizin tamamında seferberlik ilan edecek ve şehrimizi eskisinden daha güzel ve daha sağlam olarak inşa edeceğiz dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Ak Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Ahmet Bülbül’e çıktığı yolda başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.