GÖKSUN HABER MERKEZİ


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FIRAT GÖRGEL GÖKSUN’U ZİYARET ETTİ.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FIRAT GÖRGEL GÖKSUN’U ZİYARET ETTİ.
175 views
08 Şubat 2024 - 7:31

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, İlçe ziyaretleri kapsamında, beraberinde Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP Göksun İlçe Başkanı Emre Çiçek, AK Parti Göksun Kadın Kolları Başkanı Sibel Türkmen, MHP Göksun İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Koca, AK Parti Göksun Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özdemir, Ülkü Ocakları Göksun İlçe Başkanı Batuhan Kuş, ile birlikte İlçe esnaflarını ziyaret etti.
Başkan Adayı Görgel, Başkan Aydın ve Beraberinde Teşkilat Mensupları ile birlikte ilçe esnaflarımızı tek tek ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Başkan Görgel ve Başkan Aydın, esnaf ve hemşehrilerimizin istek, beklenti ve sorunlarını dinledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.