GÖKSUN HABER MERKEZİ


Büyükşehir, Kar Yağışı Sonrası Arterleri Ulaşıma Açık Tutuyor.

Büyükşehir, Kar Yağışı Sonrası Arterleri Ulaşıma Açık Tutuyor.
208 views
16 Ocak 2024 - 7:57

Büyükşehir Belediyesi; Onikişubat, Göksun, Çağlayancerit ve Andırın kırsalında kış şartlarıyla mücadele kapsamında kar küreme uygulamalarını sürdürüyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalarla arterler ulaşıma açık tutuluyor.

 

Şehrin imarı ve inşası noktasında tüm alanlarda çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde etkisini artıran kış şartlarıyla mücadelesine de devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler; Onikişubat, Göksun, Çağlayancerit ve Andırın’ın kırsal mahallelerinde başlayan kar yağışının ardından derhal harekete geçerek yağışlar sonrası meydana gelebilecek olası aksamalara mahal vermemek adına kar küreme uygulamalarını kesintisiz sürdürüyor. Ekiplerin hızlı ve etkin müdahalesiyle kar yağışı neticesinde meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilerek arterler ulaşıma açık tutuluyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Şehir genelinde etkisini artıran kış şartlarıyla mücadele kapsamında tüm araç ve personelimizle 7/24 sahadayız. Ekiplerimiz teyakkuz halinde. Yağışın meydana geldiği alanlara hızla müdahale ederek arterleri ulaşıma açık tutmak için yoğun mesaimiz sürüyor. Vatandaşlarımız kış şartlarıyla mücadele kapsamında taleplerini 112 Acil Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulaştırabilirler” ifadelerine yer verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet demirOcak 18, 2024 / 4:59 pmYanıtla

Yerel seçimler yaklaşırken aşağıdaki konuların gündeme gelip çözüm üretilmesi dileğiyle iyi günler .

1- DEPREM Şehrimizdeki çalışmaların hızlanmasını istiyoruz.

2- YOLLAR ( Elbistan – Göksun Yolu, Kadirli –Andırın –Göksun yolu, Ekinözü-Ilıca- Kahramanmaraş yolu, Tanır- Sarız yolu, Andırın- Maraş yolu Körsülü köprüsü)

3- İSTİHDAM ( ilçelerimize küçük ,orta ölçekli fabrikalar kurularak yatırımlar yapılarak insanlara iş imkanı sağlanması)

4- TARIM , HAYVANCILIK VE ALABALIK ( bu sektörün sorunları çözülürse şehrimiz ekonomik olarak çok daha canlı hale gelecektir)

5- TURİZM (Eshabı-Kehf , Başkonuş ,Ilıca , Hançer Kanyonu, Elbistan Pınarbaşı,Ekinözü içmeler )

6- EĞİTİM ( Şehrimizin eğitim sorunları çözülmeli ve eğitim sıralamasında iyi yerlerde olmalıyız)

7- BÜYÜKŞEHİR ( Merkezden ilçelere ilçelerden merkeze günde en az iki defa belediye otobüs seferi olmaldır.)

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.