GÖKSUN HABER MERKEZİ


Büyükşehir’le Huzur Dolu Bir Gün Geçirdiler.

Büyükşehir’le Huzur Dolu Bir Gün Geçirdiler.
216 views
22 Eylül 2023 - 15:35

Büyükşehir Belediyesi, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Şirikçioğlu Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarına yönelik Menzelet Mesire Alanı’nda bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Katılımcılar, programdan duyduğu memnuniyeti belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şehirde yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde de vatandaşlara yönelik çeşitli etkinlik ve programlar düzenlemeye devam ediyor. Daima vatandaşların yanında olan Büyükşehir Belediyesi, anlamlı bir program daha gerçekleştirdi. Necip Fazıl Şehir Hastanesi Şirikçioğlu Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarına yönelik Menzelet Mesire Alanı’nda bir dizi etkinlik düzenlendi. Danışanların deprem sonrası moral ve motivasyonunu artırmak için düzenlenen programda katılımcılar, çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenirken, doğanın da tadını çıkardı. Renkli anlara sahne olan programdan duyduğu memnuniyeti belirten katılımcılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet demirEylül 24, 2023 / 11:50 amYanıtla

Kadirli-Andirin-Goksun yolunun son durumunu haber yapar mısınız lütfen Teşekkür ederiz

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.