GÖKSUN HABER MERKEZİ


ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN HAPİS CEZASI İLE ARANAN ŞAHIS TUTUKLANDI

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN HAPİS CEZASI İLE ARANAN ŞAHIS TUTUKLANDI
387 views
29 Ağustos 2025 - 12:47

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucu Silahla Tehdit ve Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma suçlarından toplam 2 ayrı dosyadan 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.D. isimli şahıs yakalandı.

Şahıs adli mercilere sevk edildi, akabinde tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.