GÖKSUN HABER MERKEZİ


“Çözüm Bakanlığı” Göksun’da sahnelenecek.

“Çözüm Bakanlığı” Göksun’da sahnelenecek.
179 views
21 Eylül 2023 - 5:34
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında ‘Çözüm Bakanlığı’ adlı tiyatro gösterisi 23 Eylül Cumartesi günü Saat: 11:00’da Belediyemiz Kültür Merkezinde çocuklarla buluşuyor.
6 Şubat depremlerinin ardından özellikle çocuklara yönelik psiko-sosyal desteklerini sürdüren Belediyemiz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile anlamlı bir projeyi daha hayata geçiriyor.
Hollanda Büyükelçiliği Uluslararası Kültürel Hareketlilik Fonu çerçevesinde hayata geçirilen proje kapsamında, Hollandalı çocuk edebiyatı yazarı Sanne Rooseboom’in ‘Çözüm Bakanlığı’ adlı eseri sahneye uyarlanarak Belediyemiz Kültür Merkezinde çocuklarla buluşturulacak.
İlham verici, eğlenceli ve macera dolu hikâyesiyle bir grup arkadaşın yaşadığı olayları konu alan oyun, 23 Eylül 2023 Cumartesi günü Saat:11:00’da Belediyemiz Kültür Merkezinde minikler için sahnelenecek ücretsiz etkinliğe tüm çocuklar davetlidir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.