Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin varoluş mücadelesinin simgesi olan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı, bu yıl da coşkuyla kutlandı.
Törenlere katılan Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, program boyunca gösterdiği ilgi ve duyarlılıkla takdir topladı.
Kıbrıs Türk halkının özgürlük mücadelesinin sembolü olan bu anlamlı günde, Başkan Cüce’ye yakın ilgi gösteren KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yoğun programları nedeniyle Göksun’a gerçekleştireceği ziyareti ertelemek zorunda kaldığını ifade etti.
Ancak yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanması halinde, 23-24 Ekim tarihlerinde ilçemizi ziyaret etme sözü verdi.
Cumhurbaşkanı Tatar, Başkan Cüce’ye milli davaya olan hassasiyeti ve Kıbrıs Türk halkıyla sergilediği gönül birliği için ayrıca teşekkür etti.






Bilimi Sahaya Taşıyan Akademisyen Prof. Dr. Çağrı Özgür Özkan’a Çalıştay Plaketi.
Bilimi Sahaya Taşıyan Akademisyen Prof. Dr. Çağrı Özgür Özkan’a Çalıştay Plaketi.
Göksun’da Öğrenciler Yarıyıl Karnelerini Büyük Heyecanla Aldı.
Göksun’da Hafta Sonu Nöbetçi Eczaneler/17-18 Ocak 2026
Büyükşehir’in Kırsalda Karla Mücadelesi Kesintisiz Sürüyor.
Göksun’da Deprem!
Başkan Toptaş’a karne programında miniklerden doğum günü sürprizi.
Büyükşehir Sahada; Karla Mücadelede Tam Kadro Mesai.