GÖKSUN HABER MERKEZİ


AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

DAĞCILAR, BERİT’E 6 ŞUBAT ANMA TIRMANIŞI YAPTILAR.

DAĞCILAR, BERİT’E 6 ŞUBAT ANMA TIRMANIŞI YAPTILAR.
465 views
03 Şubat 2025 - 10:33

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Asrın Felaketi Depremlerin 2. yıl dönümü dolayısı ile Kahramanmaraş merkezli bir çok program ve etkinlikler düzenleniyor. Dağcılar ise 6 Şubat’ta hayatını kaybedenler için Berit Dağına anma tırmanışında bulundular. Tırmanışta kamp etkinliği de gerçekleştirildi.

Konuya ilişkin bilgi veren Dağcılık Kulübü üyelerinden Altan Mehmet Sel, Asrın felaketi 6 Şubat Deprem şehitlerimizi, Türkiye Dağcılık Federasyonumuz tarafından organize edilen 3054 Metre Berit Dağı iki günlük kamplı anma tırmanışıyla yad ettik, ilimize ve ilçemize ülkemizin bir çok şehrinden dağcı dostlar geldi. Bir daha böyle bir felaketin dünyada görülmemesi dileğiyle dedi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından organize edilen etkinlikte Dağcılar Deprem şehitlerini andılar.

# TAKIMLAR O AV P