GÖKSUN HABER MERKEZİ


Değirmendere Göleti dondu.

Değirmendere Göleti dondu.
594 views
29 Ocak 2024 - 7:59

Akdeniz’in Sibirya’sı olarak bilinen ve ülkenin en soğuk bölgelerinden olan Göksun’daki Değirmendere Göleti dondu.

Göksun Değirmendere Göleti, soğuk havanın etkisiyle dondu ve ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Doğa fotoğrafçısı Mehmet Gören, “Göksun Kahramanmaraş’ın en soğuk ve en fazla kar yağışı alan ilçesidir. Değirmendere Göleti’nin etrafının dağlarla çevrili, ormanlık bir alan olduğunu belirten Gören, aynı zamanda her mevsimi doğa harikası bir yerdir.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.