Deprem bölgesindeki çocuklara yönelik geleneksel hale getirdiği ücretsiz çocuk oyun festivaliyle binlerce çocuğun yüzünü güldüren Playland’ın kurucuları Seydi Vakkas Taş ve Şaban Taş, Belediye Başkanımız Selim Cüce tarafından İstanbul’daki merkez ofislerinde ziyaret edildi.
Göksun’da iki gün boyunca çocuklarla buluşan festivalin ardından gerçekleştirilen ziyarette Başkan Cüce, Taş kardeşlere teşekkür ederek bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarının depremden etkilenen çocuklar için büyük anlam taşıdığını ifade etti.
Başkan Cüce, yaptığı değerlendirmede, “Depremin en ağır yükünü çocuklarımızın yüreklerinde gördük. Festival boyunca çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluğa ve gözlerindeki umuda bizzat şahit oldum. Bir çocuğun gülümsemesine vesile olmak, yapılabilecek en kıymetli iyiliklerden biridir. Göksunlu evlatlarımız adına sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim bu güzel hizmetlerinizi daim eylesin.” dedi.
Playland’ın kurucuları Seydi Vakkas Taş ve Şaban Taş ise Başkan Cüce’nin nazik ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, çocukların mutluluğuna katkı sunmaya devam edeceklerini belirttiler.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.







Göksun Hafızlık Kız Kur’an Kursu Öğrencilerine Darende Gezisi.
Göksun Hafızlık Kız Kur’an Kursu Öğrencilerine Darende Gezisi.
Büyükşehir’den Pazarcık Kızkapanlı’nın Sosyal Tesisinde Çevre Düzenlemesi.
Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/21 Temmuz 2026 Salı
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/17 Temmuz 2026 Cuma
Büyükşehir, Türkoğlu Derebaşı Sokak’ta Sıcak Asfalt Serimine Başladı.