GÖKSUN HABER MERKEZİ


Dörtyol Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Şenay Görür oldu.

Dörtyol Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Şenay Görür oldu.
225 views
22 Kasım 2023 - 13:43

Hatay’ın Dörtyol İlçesinde faaliyetini sürdüren Kahramanmaraşlılar Dayanışma ve Kültür Derneği olağan kongresi gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları ve Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yılında, 29 Ekim 2023 tarihinde olağan kongresini yapan Kahramanmaraşlılar Dayanışma ve Kültür Derneğinde Başkanı Murat Erhan sürdürdüğü görevi Şenay Görür’e devretti.

Kahramanmaraşlılar Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanlığına Şenay Görür seçilirken yeni Yönetim Kurulu ise Necdet Karakuş, Kadir Dağ, İbiş Candemir, Veysel Savrak, Derviş Köse ve Murat Erhan’dan oluştu.

Yeni yönetime önümüzdeki süreçte başarılar diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.