GÖKSUN HABER MERKEZİ


DULKADİROĞLU İLÇEMİZE 16 DERSLİKLİ İLKOKUL İÇİN HAYIRSEVERİMİZ İLE PROTOKOL İMZALANDI.

DULKADİROĞLU İLÇEMİZE 16 DERSLİKLİ İLKOKUL İÇİN HAYIRSEVERİMİZ İLE PROTOKOL İMZALANDI.
172 views
07 Kasım 2023 - 15:33

“Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası” kapsamında Kahramanmaraş Valiliğimiz koordinasyonunda İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ile hayırseverimiz Kurteks Tekstil arasında 16 derslikli İlkokul yapılması için protokol imzalandı.

Dulkadiroğlu ilçemizde yapılacak olan okul için Valilik Makamında düzenlenen törende,  Valimiz Mükerrem Ünlüer, hayırseverimiz ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman tarafından protokol  imzalandı.

İmzaların atılmasının ardından Valimiz Ünlüer, hayırseverimize eğitime vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek, okulun ilçemize ve öğrencilerimiz adına hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Hayırseverimiz ise Vali Ünlüer’e, bu imkânı kendilerine sağladığı için teşekkür ederek Ali Kurtul İstiklal İlkokulu isminin verileceği okulun öğrencilerimize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.