Göksun Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla önemli bir etkinliğe imza attı. Belediye Başkanı Selim Cüce’nin talimatıyla zabıta ekipleri, veteriner hekim öncülüğünde İlçedeki sokak hayvanlarına mama dağıtımı gerçekleştirdi.
Başkan Cüce, bu anlamlı gün vesilesiyle yaptığı açıklamada, “Sokak hayvanları da birer candır ve her can kıymetlidir. Onların sağlığı ve refahı bizim sorumluluğumuzdadır” diyerek sokak hayvanlarına verilen önemin altını çizdi. Ayrıca, bu tür çalışmaların sosyal belediyeciliğin bir parçası olduğunu vurgulayarak, sokak hayvanlarının tedavi süreçlerinin de yakından takip edildiğini belirtti.
Başkan Cüce son olarak hayvan dostu bir ilçe oluşturma hedefi doğrultusunda sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çeşitli projelerin devam edeceğini duyurdu.









Göksun’da Hafta Sonu Nöbetçi Eczaneler/18-19 Temmuz 2026
Göksun’da Hafta Sonu Nöbetçi Eczaneler/18-19 Temmuz 2026
Çin’den KSÜ’ye Uluslararası Başarı: Edinilen Bilgi Türk Tarımına Katkı Sağlayacak.
Büyükşehir, Türkoğlu Derebaşı Sokak’ta Sıcak Asfalt Serimine Başladı.
Gençler Pusula Maraş Kampında Yeni Medya ve Fotoğrafçılığı Keşfetti.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/15 Temmuz 2026 Çarşamba
Büyükşehir, Göksun Kırsalında Ulaşım Konforunu Yükseltiyor.