GÖKSUN HABER MERKEZİ


Eğitimci Zafer Arslan, Göksun Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Eğitimci Zafer Arslan, Göksun Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
1.557 views
22 Kasım 2023 - 6:58

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti)’de aday adaylık başvuruları devam ediyor. Dün Ak Parti Göksun İlçe Başkanlığını ziyaret eden Göksun Öğretmenevi Müdürü Zafer Arslan, Göksun Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıkladı.

Dün Ak Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül’ü makamında ziyaret eden Ak Parti Göksun Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Arslan,aday adaylık başvurusunu teslim etti.

Burada konuşan Ak Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olan,öğretmen evi müdürümüz Sayın Zafer Arslan’ında başvuru dosyasını teslim aldık. Allah hayırlı etsin dedi.
Aday Adaylık başvurusunda konuşan Ak Parti Göksun Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Arslan, Göksun bizim için bir sevdadır. Şehrimizi daha ileriye taşımak için bugün hayırlı bir yola çıkıyorum. Rabbim mahcup etmesin dedi.
Arslan, konuşmaların ardından Aday Adaylık başvuru dilekçesini sundu.
Zafer Arslan Kimdir?

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Ak Parti Göksun Belediye Başkanı Aday Adayı olan Zafer Arslan, 01.01.1981 Kahramanmaraş İli Göksun İlçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi doğumludur. İlk ve orta öğrenimini sırasıyla Bozhüyük İlk ve Ortaokulu ve Göksun Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimimi 1997-2001 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamladı. 2002-2003 yılları arasında yedek subay olarak askerlik görevini yerine getirdi. 2007-2010 yılları arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Eski Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini ; 2016-2018 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet Bölümü eğitimini tamamladı. 2001-2012 yılları arasında Kahramanmaraş Göksun Çardak Çok Programlı Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni, müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulundu. 2012-2016 yılları arasında Göksun Anadolu Öğretmen Lisesi ve Göksun Fen Lisesinde pansiyon müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı görevlerinde bulundu. 15 Temmuz 2016 tarihinden itibaren Göksun Prof. Dr. Mehmet Sağlam Öğretmenevi ve ASO Müdürü olarak görev yapmakta olan Zafer Arslan, başta altı yıldır başarıyla sürdürdüğü binlerce taşımalı eğitim öğrencilerinin beslenme faaliyetleri yanında 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Göksun İlçesindeki depremzedelerin Beslenme Genel Koordinatörlüğünü  altı ay süreyle başarılı bir şekilde yürüttü.

Yaptığı gayretli çalışmalar neticesinde kurumda 42 kişilik işçi istihdamı sağlayan Zafer Arslan, ülke genelinde  yüzlerce noktada faaliyet gösteren öğretmenevleri arasında Göksun Prof. Dr. Mehmet Sağlam Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünü 2023 yılı itibarıyla ilk sıralara taşıdı.

“Üretimin olmadığı yerde tükenmek kaçınılmazdır” düsturuyla projeler geliştiren Zafer Arslan, evli ve üç çocuk babasıdır.

Hayırlı olsun

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.