GÖKSUN HABER MERKEZİ


EĞİTİMİN HER ALANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

EĞİTİMİN HER ALANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ
74 views
18 Ekim 2022 - 5:44

Göksun Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, Eğitim Dostu Belediye olarak, okullarımızdan gelen talepleri karşılamaya devam ediyoruz. Kanlıkvak Şehit Cesur Ayar Anadolu Lisesi Kütüphanesi için okul idaresinin talep ettiği kitapları hediye ettik denildi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar ile birlikte Kanlıkvak Şehit Cesur Ayar Anadolu Lisesini ziyaret ederek okul kütüphanesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle sohbet eden Başkan Aydın, her alanda başarılı olabilmenin en önemli şartının daha çok okumak olduğunu söyledi.

Başkan Aydın, yaptığı konuşmada, “Bizim geleceğimiz olan gençlerimizi çok iyi eğitmemiz gerekiyor. Eğitimli toplum olmalıyız ki dünya devletleri ile yarış yapabilelim, rekabet edebilelim. Sevgili öğrenciler, biz Göksun Belediyesi olarak tüm öğrencilerimize eğitim alanında başarılı olabilmeleri, vatanımıza ve milletimize faydalı vatandaşlar olabilmeleri için gerekli yardımları yapıyoruz, yapmaya devam edeceğimizi de taahhüt ediyorum. Her alanda başarılı olabilmenin en önemli şartının daha çok okumak olduğunu hiçbir zaman unutmayın ve sürekli okuma alışkanlığı edinin. Başta kitap olmak üzere faydalı yayınları okumak hem sizin bilgi dağarcığınızı ve genel kültür seviyenizi artıracak hem de sizi bir takım olumsuzluklardan uzak tutacaktır. Bu vesileyle hepinize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.” dedi.

Başkan Aydın, daha sonra Kanlıkvak İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye seti hediye etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.