GÖKSUN HABER MERKEZİ


Emniyet 29 Ocak-5 Şubat arasında ki Operasyonel faaliyetleri paylaştı.

Emniyet 29 Ocak-5 Şubat arasında ki Operasyonel faaliyetleri paylaştı.
149 views
05 Şubat 2024 - 11:34

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü  29 Ocak-5 Şubat arasında ki Operasyonel faaliyetleri paylaştı. Yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı;

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünce il genelinde 29 Ocak – 5 Şubat 2024 tarihleri arasında icra edilen operasyonel faaliyetlerde;

Çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 79 şahıs, Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 14 şahıs, İkamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 26 şahıs olmak üzere toplam 119 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, 51 şahıs tutuklanmıştır.

Bu çalışmalar esnasında;

       157,47 gr Metamfetamin

       281 adet Sentetik Ecza

8 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir.

           Trafik Ekiplerimizce trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine                    sebep olan;

       40 araca yüksek sesle müzik dinlemekten

       30 araca ise abartı egzozdan işlem yapılmıştır.

İl Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.