GÖKSUN HABER MERKEZİ


AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

FUTBOL TAKIMIMIZDAN BAŞKAN AYDIN’A ZİYARET

FUTBOL TAKIMIMIZDAN BAŞKAN AYDIN’A ZİYARET
194 views
31 Ocak 2022 - 6:56

Göksun Belediye Spor U16 futbol takımızın sporcuları Antrenör Bayram Yapar ile birlikte Göksun Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın’ı ziyaret etti.

Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ziyarette, sporcularla teker teker ilgilenerek bilgiler alan Başkan Aydın, genç futbolcularımıza tavsiyelerde bulundu.

Eğitim öğretim hayatının önemine dikkat çeken Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Eğitim ve sportif başarı birlikte olursa anlam kazanır. Eğitim hayatınızı sürekli devam ettirmeniz, kendinizi sürekli yenilemeniz sizi sportif anlamada da besleyecek ve en iyi yerlere gelemize alt yapı oluşturacaktır. Ligde çıkacağınız müsabakalarda sportif erdem kuralları içinde hareket etmenizi istiyorum. Bu kurallara göre oynayacağınız her oyunda skor olarak kaybetseniz bile ahlaken ve sportif olarak her zaman kazanan siz olursunuz. Çalışmalarınıza antrenörünüzün yönlendirmelerine uygun olarak, sportif erdem kurallarına göre, disiplinden taviz vermeden devam etmeniz durumunda sezon sonunda ligi en üst sıralarda tamamlayacağınıza inanıyorum. İlk maçtan son maça kadar başarılar diliyorum.”

2021-2022 Sezonu Amatör Futbol U16 Ligi B Grubunda yer alan Göksun Belediye Spor Antrenörü Bayram Yapar’da başta lig ve fikstür olmak üzere genç sporcularımız ve çalışmalar hakkında Başkan Aydın’a bilgiler verdi.

Genç sporcular, çok çalışacaklarını ve sezon sonunda şampiyon olarak kupayı Başkan Aydın’a getirecekleri sözünü verdiler.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P