GÖKSUN HABER MERKEZİ


Gazeteci Halil Demir, TRT Çukurova Radyosunda Göksun’da ki son durumu değerlendirdi.

Gazeteci Halil Demir, TRT Çukurova Radyosunda Göksun’da ki son durumu değerlendirdi.
89 views
27 Mart 2023 - 12:45

Geçtiğimiz hafta TRT Çukurova Radyosunda Afşin’de Deprem sonrası yaşanan gelişmelerde son durumu aktaran Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir, bu hafta da Göksun İlçemizde ki son durumu dinleyicilerle paylaştı.

TRT Çukurova Radyosunda her sabah Canlı olarak yayınlanan Bölge Gündemi programına Telefonla bağlanan Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir, Program yapımcısı Muhammet Kalem’in sorularını yanıtladı.

Arka arkaya devam eden Depremler Göksun İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızı tedirgin ederken vatandaşlar evlerine giremiyor ve çadırlarda kalıyor diyen Demir, Şu ana kadar Depremlerden dolayı Göksun İlçemizde 210 vatandaşımızın vefat ettiğini bu rakamın 109’unun Karatut ve Ericek mahallelerinden olduğunu belirtti.

Deprem sonrası Göksun İlçemize Batman Valiliği tayin olunurken Batman Valisi Ekrem Canalp tüm kurum ve kuruluşlar ile bölgede yaraları sarmaya çalışıyor diyen Halil Demir, Göksun Kaymakamımız Mustafa Caner Culukar ve Göksun Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Merkez ve Kırsal mahallelerde çadırlarda kalan vatandaşları ziyaret ederek eksiklerin giderilmesi noktasında çalışmalarını yürütüyor dedi.

 Arka Arkaya yaşanan Depremler Göksun ve çevresinde devam ederken 657 binanın yıkıldığını,ilk tesbitler de 318 binanın yıkılacağını belirten Demir, 10 Bine yakın hane zarar gördü. 52 Bin kişinin yaşadığı Göksun İlçemizde Depremlerin devam etmesi sebebiyle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geldiği önce ki gün temeli atılan kalıcı konutlar arasında Göksun İlçesinin olmadığını ve bu yönde çalışmaların sürdüğünü aktardı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.