GÖKSUN HABER MERKEZİ


GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI
78 views
10 Kasım 2022 - 14:34

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84.yıl dönümü münasebetiyle çelenk sunma ve anma programı yapıldı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84.yıl dönümü münasebetiyle ilk olarak Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Ardından Doğukent Sultan Alparslan Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde anma programı yapıldı. Anma programına Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Göğebakan, İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşunun yapılması ve İstiklâl Marşımızın okunması ile başladı. Ardından Doğukent Sultan Alparslan Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Topak, günün anlam ve önemi ile ilgili açılış konuşması yaptı.

Anma programı, Personel Yüzbaşı Kadir Er’in “Atatürk’ün Askeri Kişiliği” ve KSÜ Öğretim Görevlisi Zeliha Koca’nın “Atatürk ve Devlet Adamlığı” konulu konuşmasının ardından 10 Kasım Oratoryosu ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.