Göksun İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bazı etkinlikler gerçekleştirildi.
İlk Program da Göksun İlçe Kaymakamı Ejder Demir, Belediye Başkanvekili Adnan Türkmen ve AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile birlikte, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Şehitlerimiz için Ulu Camii’nde okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldı.
Daha sonra İlçe Kaymakamı Ejder Demir, Belediye Başkanvekili Adnan Türkmen, ve AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile birlikte, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Şehitlerin kabirlerini ziyaret etti.Ziyarette, İlçe Müftüsü Şükrü Safa ve İmam Hatipler tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.
Belediye Başkanvekili Adnan Türkmen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında, Şehit Cesur Ayar’ın babasını Kanlıkavak Mahallemizdeki evinde ziyaret etti.
Türkmen,daha sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında, Şehit Ahmet Geben’in annesini evinde ziyaret etti.






Göksun’da Hafta Sonu Nöbetçi Eczaneler/18-19 Temmuz 2026


Göksun’da Hafta Sonu Nöbetçi Eczaneler/18-19 Temmuz 2026
Çin’den KSÜ’ye Uluslararası Başarı: Edinilen Bilgi Türk Tarımına Katkı Sağlayacak.
Büyükşehir, Türkoğlu Derebaşı Sokak’ta Sıcak Asfalt Serimine Başladı.
Gençler Pusula Maraş Kampında Yeni Medya ve Fotoğrafçılığı Keşfetti.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/15 Temmuz 2026 Çarşamba
Büyükşehir, Göksun Kırsalında Ulaşım Konforunu Yükseltiyor.