GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun 15 Temmuz Etkinliklerinde Şehitler Unutulmadı!

Göksun 15 Temmuz Etkinliklerinde Şehitler Unutulmadı!
270 views
16 Temmuz 2020 - 5:22

Göksun İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bazı etkinlikler gerçekleştirildi.

İlk Program da Göksun İlçe Kaymakamı Ejder Demir, Belediye Başkanvekili Adnan Türkmen  ve AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile birlikte, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Şehitlerimiz için Ulu Camii’nde okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Daha sonra İlçe Kaymakamı Ejder Demir, Belediye Başkanvekili Adnan Türkmen,  ve AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile birlikte, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Şehitlerin kabirlerini ziyaret etti.Ziyarette, İlçe Müftüsü Şükrü Safa ve İmam Hatipler tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Belediye Başkanvekili Adnan Türkmen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında, Şehit Cesur Ayar’ın babasını Kanlıkavak Mahallemizdeki evinde ziyaret etti.

 Türkmen,daha sonra  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında, Şehit Ahmet Geben’in annesini evinde ziyaret etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.