GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da “NEFES YER EKSİ İKİ” Filmi izletilecek.

Göksun’da “NEFES YER EKSİ İKİ” Filmi izletilecek.
236 views
18 Ocak 2024 - 6:40

NEFES YER EKSİ İKİ
“ONLAR; ASIL UNUTURSAN ÖLÜR!”
Cumhuriyetimizin 100. Yılına damga vuran projelerimiz arasında yer alan Göksun Kültür Merkezimiz, bir birbirinden özel programlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Kültür Sanat Etkinliklerimizin ikinci Sinema Filmi: NEFES YER EKSİ İKİ
22-23 Ocak 2024
19.30
Göksun Belediyesi Kültür Merkezi
Girişler Biletli Olup, ÜCRETSİZ BİLETLERİNİZİ 18 Ocak Perşembe gününden itibaren Belediyemizden alabilirsiniz.
15 YAŞ ÜSTÜ TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.
Film, seyirciye ne vaad ediyor?
Hamasetten uzak ve acı ama gerçekçi bir üslupla ele alınan Nefes: Yer Eksi İki filmini izleyenler, terörle mücadelede görev alanların nasıl ve ne şartlar altında canlarını feda ettiklerini görecek. Kahramanlık, dostluk, adanmışlık, vefa ve arada kalmışlık gibi duyguları yoğun bir şekilde yaşayacak. Nefes: Vatan Sağolsun’dan tam 14 yıl sonra, terörle mücadelenin neden hala bitmediğine ilişkin olarak öznel sorgulamalar yapacak ve kendi üzerine düşen görevleri, yaptıklarını ve yapmadıklarını düşünecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.