GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun Çarşısı kuruluyor.

Göksun Çarşısı kuruluyor.
146 views
26 Mart 2023 - 8:45
Göksun Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, İlçe Kaymakamımız Mustafa Caner Culukar, Kırşehir Akçakent Kaymakamı Hüseyin Aydın ve Göksun Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı İrfan Duman ile birlikte Celal Erzurum Millet Meydanında kurulan Göksun Çarşısını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Göksun Belediyesi ve Batman Belediyesi işbirliği ile yapılan ve 40 konteynerden oluşan Göksun Çarşısının kurulumuyla yakından ilgilenen Başkan Aydın, farklı iş kollarına göre değişik ölçülerde olan konteyner dükkanların kısa sürede esnaflara teslim edilerek hizmete gireceğini söyledi.
Başkan Aydın, Konteyner Çarşının kurulumuna katkı sağlayan Batman Belediye Başkanı ve Batman Valisi Koordinatör Valimiz Sayın Ekrem Canalp ve ekibine teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.