Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Reklam

Göksun Kaymakamımızın tayini çıktı!

Reklam
AAA
Reklam

İçişleri Bakanlığı tarafından 43 Vali Yardımcısı ve Kaymakam FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındı. Açığa alınanlar arasında İnebolu Kaymakamı Yasin Yunak'da var.  Açığa alınan Yunak'ın yerine Göksun Kaymakamı Ejder Demir atandı.

Daha önce Kastamonu'nun İnebolu İlçesi Kaymakamlığı görevine vekalet de etmiş olan Göksun Kaymakamımız Ejder Demir'in önümüzde ki hafta İnebolu Kaymakamlığı görevine başlayacağı bildirildi.

Göksun halkının büyük sevgisini kazanan Kaymakamımıza İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor,yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Kaymakam Ejder Demir kimdir?

Ejder Demir, 1979 yılında Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesine bağlı Uğruca Köyünde dünyaya geldi. İlk, orta ve Kaymakamlık Kursu’na katıldı. İçişleri Bakanlığının 07/03/2012 tarihli Oluru ile Doğanyurt Kaymakamı olarak görevlendirilen, daha sonra Taşlıçay Kaymakamlığı ve 15 Temmuz sonrası vekaleten Ağrı Vali Yardımcılığına bakan Demir, Kayyum Belediye Başkan Vekilliği ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevlerini de yürüttü. 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince Göksun İlçemize Kaymakam olarak  ataması yapılmıştır. Evli ve bir çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?