GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun Kömürköy Mahallesi Kayseri’de buluştu!

Göksun Kömürköy Mahallesi Kayseri’de buluştu!
634 views
16 Mart 2020 - 5:47

Kayseri Kahramanmaraşlılar Derneğinde adeta Göksun gecesi yaşandı.

Kayseri’de kurulan ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz arasında birlik beraberlik,kaynaşma ve dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan Kahramanmaraşlılar Derneğinde Göksun İlçemize bağlı Kömürköy mahallesinden  hemşehrilerimiz buluştu.

Mahalle  Muhtarı Fevzi Güleç başkanlığında ki Kömürköy’lüler etkinlikte yardımlaşma ve dayanışmaya da örnek teşkil edecek bir uygulamaya da imza attılar.Programda Mahalle Camisine Şadırvan  ve Mezarlık yanına sundurma yapılması konusunun da gündeme geldi.

Konuya ilişkin Kayseri Kahramanmaraşlılar Derneğinden yapılan açıklamada, Göksun Kömürköy’den kıymetli Hemşehrilerimiz ve mahalle muhtarımız Fevzi GÜLEÇ beyi Derneğimizde misafir ettik. Yoğun bir üyelik başvurusu oldu ve Kömürköye yapılacaklar ele alındı. Mahalle Camisine hayırsever iş Adamı tarafından şadırvan yapılması ve mahalle mezarlığı yanına cenaze namazı kılınan yere sundurma yapılması kararı aldılar. Derneğimize olan destekleri ve mahalle halkının hizmetine sunulacak şadırvan ve sundurma yapımı için destek veren tüm mahalle halkına ve Muhtarına ilgi ve desteklerinden dolayı Teşekkür ederiz denildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.