Göksun Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri, Göksun Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret ederek yüksekokula ve öğrencilere sağlanan desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.
Ziyarete; Göksun MYO Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Çağrı Özgür Özkan, Dr. Öğretim Üyesi Şerife Akkeçci ve Yüksekokul Sekreteri Doğan Ural katıldı.
Gerçekleştirilen ziyarette heyet, Belediye Başkanının yüksekokula ve öğrencilere her zaman gösterdiği destek, ilgi ve alakadan dolayı bölüm ve yüksekokul adına teşekkür etmek amacıyla hediyelerini takdim etti.
Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çağrı Özgür Özkan, Başkanın bir ziraat mühendisi olması sebebiyle üretime verdiği önemin kendileri için ayrı bir değer taşıdığını belirterek şunları söyledi:
“Üretime verdiğiniz değer ve bu doğrultuda bölümümüz ile yüksekokulumuza sağlamış olduğunuz katkılar için teşekkürlerimizi iletmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Eğitime, tarıma ve gençlerimizin gelişimine gösterdiğiniz destek, anlayış ve iş birliği; çalışmalarımızı güçlendirmekte ve uygulamalı eğitime önemli katkılar sağlamaktadır.”
Ziyaret, karşılıklı teşekkürlerin iletilmesi ve iş birliğinin artırılarak devam etmesi temennileriyle sona erdi.






Göksun Çardak Göletinde kazların keyfi…!



Göksun Çardak Göletinde kazların keyfi…!
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/12 Haziran 2026 Cuma
Büyükşehir, Andırın Kırsalında Yol Yatırımlarını Sürdürüyor.
Büyükkızılcık Derneği isim değişikliği ile Kızılcık Derneği oldu.
Göksun MYO Paramedik Öğrencilerini Sektörle Buluşturdu.
Büyükşehir, Göksun’da Yol Yatırımlarını Artırarak Sürdürüyor.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/10 Haziran 2026 Çarşamba