GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun UBYO Sekreterliğine yeni atama!

Göksun UBYO Sekreterliğine yeni atama!
285 views
04 Mart 2024 - 14:37

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sekreterliği görevini yürüten Hüseyin Balcı’nın emekli olmasıyla Yüksekokul Sekreterliğine Ömer Aslan atandı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı ve Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Sezal’ın katılımıyla devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Akıncı, emekliliğe ayrılan Hüseyin Balcı’ya teşekkür belgesi takdim ederken Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sekreterliğine atanan Ömer Aslan’a da yeni görevinde başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
ahmet demirMart 5, 2024 / 5:04 amYanıtla

erel seçimler yaklaşırken aşağıdaki konuların gündeme gelip çözüm üretilmesi dileğiyle iyi günler .

1- DEPREM Şehrimizdeki çalışmaların hızlanmasını istiyoruz.

2- YOLLAR ( Elbistan – Göksun Yolu, Kadirli –Andırın –Göksun yolu, Ekinözü-Ilıca- Kahramanmaraş yolu, Tanır- Sarız yolu, Andırın- Maraş yolu Körsülü köprüsü)

3- İSTİHDAM ( ilçelerimize küçük ,orta ölçekli fabrikalar kurularak yatırımlar yapılarak insanlara iş imkanı sağlanması)

4- TARIM , HAYVANCILIK VE ALABALIK ( bu sektörün sorunları çözülürse şehrimiz ekonomik olarak çok daha canlı hale gelecektir)

5- TURİZM (Eshabı-Kehf , Başkonuş ,Ilıca , Hançer Kanyonu, Elbistan Pınarbaşı,Ekinözü içmeler )

6- EĞİTİM ( Şehrimizin eğitim sorunları çözülmeli ve eğitim sıralamasında iyi yerlerde olmalıyız)

7- BÜYÜKŞEHİR ( Merkezden ilçelere ilçelerden merkeze günde en az iki defa belediye otobüs seferi olmaldır.)

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.