GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da 2020 yılının son Avcılık Eğitim Kursu kayıtları başladı!

Göksun’da 2020 yılının son Avcılık Eğitim Kursu kayıtları başladı!
353 views
26 Eylül 2020 - 5:53

Kahramanmaraş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü,Göksun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Göksun Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Başkanlığı ortaklığında 2020 yılının son Avcılık Eğitim Sertifikası Kursu kayıtlarının başladığı bildirildi.

Konuya ilişkin GÖKSUN HABER MERKEZİ’ne açıklamalarda bulunan Göksun Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Mustafa Özaktürk,Göksun Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanlığımızla birlikte Kahramanmaraş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü,Göksun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2020 yılı itibari ile son olarak yapacağımız Avcılık Eğitim Sertifika Kursu açılmıştır. Başvurular en geç  08 Ekim 2020    tarihine kadar Göksun Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübüne  istenilen evraklar ile yapılacaktır dedi.

Özaktürk, ayrıca Bu kurs kapsamında Kursiyerlere Atıcılık uygulamalı olarak gösterilecek dedi.

  İSTENİLEN BELGELER

*

1)KİMLİK FOTOKOPİSİ

2)DİPLOMA FOTOKOPİSİ

3)İKAMETGAH BELGESİ

İRTİBAT : 

MUSTAFA ÖZAKTÜRK  (0 561 612 04 46)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.