GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da 24 Kasım coşkusu!

Göksun’da 24 Kasım coşkusu!
320 views
25 Kasım 2023 - 16:40
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Göksun Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Kültür Merkezimiz de gerçekleştirildi.
Adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreni ile başlayan programda, öğretmeler tarafından yapılan müzik dinletisi ve tiyatro gösterileri ilgiyle izlendi.
Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar’a tüm öğretmenler adına çiçek vererek öğretmenler gününü kutladı.
Kutalama programına, İlçe Kaymakamımız Ömer Faruk Duman, Koordinatör Kaymakam Abdullah Cemil Can, Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar, Kamu Kurum Amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.