GÖKSUN HABER MERKEZİ


GÖKSUN’DA AFAD HAK SAHİPLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI.

GÖKSUN’DA AFAD HAK SAHİPLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI.
202 views
10 Haziran 2023 - 5:46

Göksun İlçe Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve Denizli İl AFAD Müdürü Kahramanmaraş Hak Sahipliği Koordinatörü Ali Etiz, Mahalle Muhtarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yaptı.
Göksun Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda, Kahramanmaraş Hak Sahipliği Koordinatörü Etiz, bölgemizde yaşadığımız depremler sonrasında oluşan süreç ve afet kanunu kapsamında hak sahipliği çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Toplantıda Kaymakam Culukar, Başkan Aydın ve Denizli AFAD Müdürü Etiz, mahalle muhtarlarımızın sorularını cevaplandırdılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet demirHaziran 10, 2023 / 5:32 pmYanıtla

Kadirli-Andirin-Goksun yolunun son durumunu haber yapar mısınız lütfen Teşekkür ederiz.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.